Krvavý pudink

18. února 2008 v 9:08 | P@paja |  Vaříme, vaříme...
Marmeláda místo krve...

Ingredience na jeho přípravu:
1 litr mléka na přípravu pudinku,
1 sáček vanilkového pudinku v prášku,
1 pohár smetany (šlekačky na šlehání),
1 šlehačka ve spreji slazená
1 sklenince marmelády (zavařenina - nejlépe jahodová, brusinková, malinová atd.).

Postup:
Pudink uvaříme podle návodu na sáčku, v mléce a necháme vychladnout, našleháme smetanu (promícháme) a přidáme do pudinku, potom k tomu přidáme marmeládu a lehce všechny ingredience zamícháme - a nyní je hotový hrůzostrašný zákusek, moučník. Nakonec hotový moučník dáváme do misek a můžeme postříkat šlehačkou ve spreji podle libosti.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ewilan Ewilan | Web | 18. února 2008 v 17:44 | Reagovat

Hmm...mnamky:-))to vypada lakave. zboznuju tyhle dobroty:-D jinak straaaaasne moooc ti dekuju za prekrasny koment a mooc rada spratelim

2 P@paja P@paja | 18. února 2008 v 18:08 | Reagovat

Ewilan děkuju, hned to jdu oznámit. Spřátelení není nidky dost...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama